Monthly Archives: iulie 2011

S 022 – Agate fațetate crab lace

S 022 – Agate fațetate crab lace

Acest set este realizat din agate fațetate ,,crab lace,, și mărgele de nisip de culoare maro intens cu reflexii curcubeu. Închizătorile și tortițele de ca cercei sunt placate cu argint.

Lungime colier: 43 cm + un lănțișor de prelungire de 5 cm
Lungime bratară: 19 cm
Lungime cercei: 2,5 cm

S 021 – Set ,,Crăiasa zapezii,,

S 021 – Set ,,Crăiasa zapezii,,

Pot spune ca setul de mai jos se poate numi de departe creația luni iulie. De mult vroiam sa realizez un set de mărgele de culoare alba, dar de fiecare data am amânat, până când am găsit acest superb coral alb. Setul este realizat din coral alb de diferite dimensiuni, marele albe Miyuki  și accesorii decorative placate cu argint. Atât închizătorile cât și tortițele de la cercei sunt placate cu argint.

Lungime colier: 49 cm
Lungime cercei: 4 cm

S 020 – Set ,,Marea albastră,,

S 020 – Set ,,Marea albastră,,

In acest set sunt combinate mai multe tipuri de mărgele și anume: mărgele din ceramică (alb cu albastru), mărgele ,,ochi de pisica”, cristale albastre, mărgele albe Miyuky și mărgele metalice. Inchizatorile sunt placate cu argint.

Lungime colier: 50 cm
Lungime pandantiv: 3,5 cm
Lungime bratara: 19 cm

 

C 004 – Colier Coral

C 004 – Colier Coral

Se pare ca mi-am descoperit o noua slabiciune si anume coralul rosu. Coralul de culoarea rosu bordeaux se poate asorta cu mare succes la aproape orice tinuta, atat cele office cat si cele elegante.

Acest colier este realizat din coral de diverse forme, marimi si nuante de rosu, la care am adaugat si cateva margele din cristal, tot de culoare rosu bordeaux. Incuietoarea colierului este placata cu argint.

Lungime: 55 cm (dimensiune ajustabila  – lantisor de prelungire, 5 cm)

 

S 018 – Flori de margaritar

S 018 – Flori de margaritar

Acest set este realizat din mărgele de malahit, chips-uri de jad verde si mărgele albe ,,ochi de pisica,,. Încuietorile de la colier și brățara, tortițele de la cercei  și accesoriile sunt placate cu argint.

ColierSet malahit, jad verde și mărgele albe ochi de pisicaBrățaraCercei

Lungime colier – 50 cm
Lungime bratara – 20 cm
Lungime  cercei – 4 cm

S 017 – Set impletit din margele de Murano și margelute ,,ochi de pisică,,

S 017 – Set impletit din margele de Murano și margelute ,,ochi de pisică,,

Acest set este realizat din mărgele de Murano cu folie de argint roz, mărgeluțe ,,ochi de pisică,, roz și mărgeluțe albe transparente, toate acestea împletite cu multă răbdare.

Lungime colier: 46 cm
Lungime bratara: 20 cm