Buna,

Sper ca toate creațiile prezentate pe BelleBijoux sa facă plăcere ochiului, char și celui mai critic.
Pasiunea pentru margelit  si tot ce inseamna  produse handmade, ce necesita multa rabdare si imaginatie,  o am  încă din copilărie.
Margele pe care le făceam atunci erau înșirate pe guta, și nu erau  din pietre semipretioase.  Daca odata combinam doar margele din sticla și plastic, de diferite forme și culori, acum însa  îmi place sa  fac margele din pietre semipretioase, care sa rămână peste ani.
Sunt foarte mandra cand vad creatiile mele purtate de catre doamne si domnisoare.
Doresc sa mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și au incredere în mine, în special persoanei dragi de lângă mine.
Cu drag,
Vio

5 Responses »

  1. Buna as dori sa cumpar 2 seturi sunt din timisoara nu am carte de credit cum as putea sa achizitionez?

    • Buna ziua,

      Mulțumesc pentru interesul manifestat, dar bijuteriile postate sunt in marea lor majoritate deja vandute si se vor realiza doar la comanda.

  2. Vio, felicitari! Se vede ca esti nu numai pasionata, dar si foarte talentata.
    Am vazut creatiile tale, sunt de-a dreptul superbe! Nici nu m-as putea opri numai la cateva, mi-au placut absolut toate! Spune-mi, te rog, poti realiza orice set din cele prezentate? Sa mai trec in revista, apoi sa stabilim o comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>